Thai Chaba

Massage en Wellness

My Thai Spa is een concept naar Thaise maatstaven. We hebben gediplomeerd Thaise masseurs en Nederlandse sport masseur. We bieden voor verschilleden traditionele behandelingen zoals bijvoorbeeld Thaise traditionele massage, Sport massage, Voet massage, Spa pedicure, Body scrub, Wimper extensions en sauna enz. u kunt gebruiken maken van onze vis spa.

Onze massages bestaan uit...

Thaise Traditionele Massage helpt bij vermoeidheid, stress of pijnklachten en spieren te ontspannen. De massage beoogt het lichaam te harmonieseren en blokkades los te maken door van de druk op punten met spierbalsem en olie.

Thaise Aroma Massage is de behandeling lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd, De aanrakingen helpen u bij depressief, vermoeidheid en stress minderen. We gebruiken special met warm olie en Het is de perfecte manier om uw lichaam laten ontspannen.

Thaise Kruidenstempelsmassage We gebruiken van sterk kruidig mixen aroma met traditionelen massage middelen helpt u verzacht de spieren en is heilzaam bij gewrichtspijnen, spierkrampen en het bevordert de doorbloeding.

Sport Massage. Dit is een massage gericht op spiergroepen dit vermoeid zijn, ongemakkelijk voelen en die na het sporten wat te veel belast zijn. Door extra aandacht te geven op de juiste plekken geeft dit na de massage een verlichtende werking, waardoor het lichaam soepeler aanvoelt.